Maisto papildas kvėpavimo takams su peptidais „BreathTide Plus Forte“, MY REAL WAY, 30 kaps.

Maisto papildas kvėpavimo takams su peptidais „BreathTide Plus Forte“, MY REAL WAY, 30 kaps.

42,00 EUR

DPD kurjeris

nuo 3,50 EUR

DPD paštomatas

nuo 3,50 EUR

Natūralus maisto papildas, daugiakomponentis peptidinis bioreguliatorius BreathTIDE PLIUS forte su kitais specifinio poveikio mechanizmais, sukurtas siekiant atkurti normalias plaučių ir kvėpavimo sistemų funkcijas.

local_shipping Iki nemokamo pristatymo* liko 50,00 EUR

Kiekis
Turime

BreathTIDE PLIUS forte – tai saugi ir veiksminga priemonė, sukurta palaikyti viršutinių kvėpavimo takų funkciją.

PLAUČIAI – iš mažų pūslelių sudarytas kvėpavimo organas. Juose iš įkvėpto oro deguonis patenka į kraują, o šis išnešioja jį po visą organizmą. Iš kitų organų kraujas į plaučius atneša nereikalingą anglies dioksidą, kurį mes iškvepiame kartu su plaučiuose likusiu oru. Plaučių sistemos nepakankamumas ar disfunkcija, vienaip ar kitaip, gali sutrikdyti net ir normalią širdies ir kraujagyslių sistemos veiklą. Jei pradedame kvėpuoti netinkamu oru, pavyzdžiui, rūkome ar nuolat būname šalia rūkančiųjų, mūsų alveolėse, plaučių galūnėlėse, į kurias ateina deguonis ir iš kurių išeina anglies dvideginis, esančios svarbios pertvarėlės dėl kenksmingų medžiagų ima nykti. Pamažu vietoje daug atskirų alveolėse esančių burbuliukų turime vieną didelį burbulą: mūsų plaučių smulkioji struktūra suniokojama. Dėl to plotas, kuris pajėgus įsisavinti deguonį, sumažėja. Be to, krūtinės ląsta praranda sugebėjimą atlikti kvėpavimo judesius, tuomet pamažu prarandame sugebėjimą įkvėpti deguonį, dar blogiau – prarandame sugebėjimą iškvėpti panaudotą orą.

Natūralus maisto papildas, daugiakomponentis peptidinis bioreguliatorius  BreathTIDE PLIUS forte  – unikali, efektyvi ir saugi priemonė siekiant gerinti kvėpavimo takų funkciją.

PASKIRTIS - rekomenduojama vartoti: 

  • kaip pagalbinė priemonė kompleksiškai gydant lėtines obstrukcines plaučių ligas

  • kaip pagalbinė priemonė kompleksiškai gydant lėtinį bronchitą, taip pat rūkantiems

 • kaip pagalbinė priemonė kompleksiškai gydant ūmius uždegiminius kvėpavimo sistemos susirgimus (faringitas, laringitas, bronchitas, sinusitas, ir kt.)

  • kaip pagalbinė priemonė gydant bronchinę astmą

  • kaip profilaktinė priemonė gyvenant ar dirbant dulkėtoje aplinkoje

 

SUDEDAMOSIOS DALYS:

  Peptidinis kompleksas NQ – natūralus premiksas, sudarytas iš 2–3 peptidinių grandžių, išgautų iš plaučių ir bronchų audinių.

Saldymedžio šaknų ekstraktas gali padėti palaikyti viršutinių kvėpavimo takų funkciją. Sergantieji hipertenzija turi vartoti saikingai.

Vitaminas E padeda apsaugoti ląsteles nuo oksidacinės pažaidos.

Vitaminas A padeda palaikyti normalią gleivinių būklę.

Vitaminas C – padeda palaikyti normalią imuninės sistemos veiklą, apsaugoti ląsteles nuo oksidacinės pažaidos.

• Kapsulės apvalkalas pagamintas iš stabilaus augalinės kilmės polimero - hipromeliozės. Augalinės kilmės kapsulės apvalkalas nesukelia alerginių ar kitų neigiamų reakcijų. Todėl daugiakomponenčius peptidinius bioreguliatorius gali vartoti bet kokių šalių žmonės, puoselėjantys įvairias kultūros bei mitybos tradicijas, įskaitant vegetarizmą, košerinę ar halaninę mitybą.

 

KAIP VARTOTI:

  • Suaugusiems gerti po vieną kapsulę per dieną 1 mėnesį geriausia 20 - 30 minučių po valgio, užgeriant stikline vandens. Galima preparatą vartoti ir ilgesnį laiką, iki 2 mėnesių kaip profilaktinę priemonę siekiant aktyvinti imuninės sistemos veiklą ar esant stipriems kvėpavimo takų susirgimams

  • Nėštumo, maitinimo krūtimi laikotarpiu ir vaikams iki 14 metų vartojimo duomenų nėra.

 

KONTRAINDIKACIJOS - individualus jautrumas atskiriems preparato komponentams. 

 

KIEKIS PAKUOTĖJE - 30 kapsulių.

 

    Kiekis

 1 kapsulėjė

RMV*

Vitaminas C

80  mg

100 % (RMV 80 mg)

Vitaminas E

3  mg

25 % (RMV 12 mg)

Selenas

15 µg

27,3 % (RMV 55 µg)

Vitaminas A

400 µg

50 % (RMV 800 µg)

BCAA šakotosios amino rūgščių kompleksas (peptidų kompleksas NQ, L- leucinas, L- izoleucinas, L- valinas, N-acetil-L-cisteinas)

170 mg

-

Paprastojo saldymedžio šaknų sausasis ekstraktas (lot. Glycyrrhyza glabra)

50 mg

-

 

* RMV – referencinė maistinė vertė

Produkto pavadinimas: Maisto papildas kvėpavimo takams su peptidais „BreathTide Plus Forte“
Grynasis kiekis: 30 kaps.
Sudėtis: lipnumą reguliuojanti medžiaga mikrokristalinė celiuliozė, BCAA šakotosios amino rūgščių kompleksas (peptidų kompleksas NQ, L- leucinas, L- izoleucinas, L- valinas, N-acetil-L-cisteinas), L-askorbo rūgštis ( vitaminas C), lipnumą reguliuojanti medžiaga dikalcio fosfatas,  paprastojo saldymedžio šaknų sausasis ekstraktas (lot. Glycyrrhyza glabra), DL-alfa-tokoferilacetatas (vitaminas E), lipnumą reguliuojanti medžiaga silicio dioksidas,  lipnumą reguliuojanti medžiaga riebalų rūgščių magnio druskos, L-selenometioninas, retinilo acetatas (vitaminas A), kapsulės apvalkalas (hidroksipropilmetilceliuliozė), dažiklis raudonasis geležies oksidas.
Tinka: viršutiniams kvėpavimo takams
Laikymo sąlygos:  Laikyti sausoje, tamsioje vietoje, ne aukštesnėje kaip 25 ºC temperatūroje. 
Kilmės šalis: Belgija
Pagaminta: Belgija
Prekinis ženklas:  MY REAL WAY

Jums taip pat gali patikti

  Laikinai telefonu neteikiame informacijos.

Iškilus klausimams, kreipkitės el. paštu eparduotuve@gyduolis.lt