Natūralus aliejus su jazminais kūnui „Body Oil Jasmine and Flowers Well-being, Antidepressant, Aphrodisiac“, EVERGETIKON, 60 ml

Natūralus aliejus su jazminais kūnui „Body Oil Jasmine and Flowers Well-being, Antidepressant, Aphrodisiac“, EVERGETIKON, 60 ml

13,50 EUR

DPD kurjeris

nuo 3,50 EUR

DPD paštomatas

nuo 3,50 EUR

Natūralus aliejus su jazminais kūnui „Body Oil Jasmine and Flowers Well-being, Antidepressant, Aphrodisiac“, EVERGETIKON, 60 ml

Masažui.

Afrodiziakas.

Visai šeimai, visam kūnui.

Stikliniame indelyje su dozatoriumi.

local_shipping Iki nemokamo pristatymo* liko 50,00 EUR

Kiekis
Turime

Natūralus aliejus su jazminais kūnui „Body Oil Jasmine and Flowers Well-being, Antidepressant, Aphrodisiac“ – tai masažinis aliejus, kvepiantis gėlių žiedais.

Gėlių aromatai yra žinomi kaip stipriausi afrodiziakai. Afrodiziakai padeda žmogui atsipalaiduoti, pasinerti į romantišką nuotaiką ar padėti nuvyti stresą. Šis kvapas dažniausiai patinka ir vyrams, ir moterims.

Šia aromaterapinis aliejus yra skirtas viso kūno masažui, kurio pagrindą sudaro stipriai maitinantys ir drėkinantys aliejai.

NAUDOJIMAS

Tinkamas visai šeimai, visam kūnui, ypač po dušo ar pirties tepti ant drėgno kūno.

JAZMINAS IR KITOS SUDĖTINĖS DALYS

Jazminas – saldžiai šiltas, ryškus ir romantiškas kvapas. Jazminas gali padėti atsipalaiduoti ir nuraminti emocijas, suteikia žmogui švelnumo ir skatina artumą, todėl dar vadinamas meilės kvepalais.

Pelargonijų eterinis aliejus dažnai naudojamas kvepaluose dėl ypatingo kvapo. Žinomas kaip raminantis emocijas aliejus, kuris ypač tinka patiriant nervinę įtampą.

Rožių eterinis aliejus masažams puikiai tinka dėl atpalaiduojančių ir mintis raminančių savybių, o juk ir odai tai puikus priedas masažiniame aliejuje. Rožių eterinis aliejus, naudojamas kosmetikoje, tinka visų tipų odai prižiūrėti, tačiau labiausiai vertinamas kaip vienas geriausių ir svarbiausių ingredientų brandžiai odai, sausai ir jautriai odai.

Ylang ylang – tai ryškus kvapas, kuris apibūdinamas ir kaip vaisinis, ir kaip gėlinis kartu. Aromaterapijoje ylang ylang eterinis aliejus (tepamas ant odos arba jo įkvepiant) gali mažinti nerimą ir padidinti žmogaus savivertę, jis pakelia nuotaiką, sumažina depresiją.

Masažinio aliejaus „Body Oil Jasmine and Flowers Well-being, Antidepressant, Aphrodisiac“ sudėtyje lengvi aliejai, kurie žinomi kaip švelninantys ir minkštinantys, maitinantys ir drėkinantys. Tai saldžiųjų migdolų aliejus, kokosų aliejus, Extra virgin alyvuogių aliejus, jojoba (simondsijų) aliejus, vynuogių kauliukų aliejus, kuriuos papildo eteriniai aliejai: jazminas, pelargonija, rožė ir ylang ylang.

Produkto pavadinimas: Natūralus aliejus su jazminais kūnui „Body Oil Jasmine and Flowers Well-being, Antidepressant, Aphrodisiac“
Grynasis kiekis: 60 ml
Sudėtis: Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil (almond oil), Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil “Cretan” extra virgin olive oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba Seed) Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil (Grapeseed Oil), Tocopherol Acetate (vitamin E), Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Jasminum Officinale (Jasmine), Pelargonium Graveolens Oil (Geranium Oil ), Rosa Centifolia Flower Extract(rose), Cananga Odorata Flower Oil(Ylang Ylang Oil).
Tinka: Tinka visai šeimai, visam kūnui.
Laikymo sąlygos:  Laikyti sausoje, vėsioje vietoje
Kilmės šalis: Graikija
Pagaminta: Graikija
Prekinis ženklas:  EVERGETIKON

Jums taip pat gali patikti

  Laikinai telefonu neteikiame informacijos.

Iškilus klausimams, kreipkitės el. paštu eparduotuve@gyduolis.lt