Natūralus rankų darbo muilas veidui ir kūnui su žaliuoju moliu „Mixed and Oily Skin Detox Green Clay“, EVERGETIKON, 120-140 g

Natūralus rankų darbo muilas veidui ir kūnui su žaliuoju moliu „Mixed and Oily Skin Detox Green Clay“, EVERGETIKON, 120-140 g

8,90 EUR

DPD kurjeris

nuo 3,50 EUR

DPD paštomatas

nuo 3,50 EUR

Natūralus rankų darbo muilas veidui ir kūnui su žaliuoju moliu „Mixed and Oily Skin Detox Green Clay“, EVERGETIKON, 120-140 g

Detoksikuojantis muilas.

Ypač tinkamas riebesnei ir mišriai odai.

Veidui ir kūnui.

Visai šeimai.

local_shipping Iki nemokamo pristatymo* liko 50,00 EUR

Kiekis
Turime

Natūralus rankų darbo muilas veidui ir kūnui su žaliuoju moliu „Mixed and Oily Skin Detox Green Clay“ tai detoksikuojantis muilas.

Visai šeimai skirtas muilas, išsaugojęs visas geriausias drėkinamas ir valomas savybes.

Pagrindinės muilo sudedamosios dalys – drėkinantys ir valantys eteriniai aliejai iš turtingos Graikijos gamtos.

Tai pirmo spaudimo Kretos alyvuogių aliejus, levandų eterinis aliejus, medetka, kokosų aliejus, saldžiųjų migdolų aliejus, žolelių ekstraktai, alavijas.

Visi šie ingredientai suteikia švelnų odos valymą, drėkiną odą ir padeda jai atsinaujinti. Visi aliejai išlaikę visas naudingąsias savybes, natūralius vitaminus ir mineralines medžiagas, nes rankų darbo muilas gamintas šaltuoju būdu, o eteriniai aliejai nebuvo kaitinami.

ŽALIOJO MOLIO NAUDA ODAI IR KITOS SUDĖTINĖS MUILO DALYS
Žaliasis molis yra natūralus mineralinis molis, išgaunamas kasant  ir po to džiovinant saulėje. Chemiškai neapdorotas. Naudingosios medžiagos randamos žaliajame molyje: kalis, kalcis, natris, magnis, manganas, selenas, geležis.

Dėl naudingų mineralų tai vienas vertingiausių molių, kuris intensyviai valo ne tik makiažo likučius, bet ir visus teršalus nuo odos. Sureguliuoja ir pašalina perteklinius riebalus nuo odos, sutraukia poras, todėl ypač tinkamas riebesnei ir mišriai odai. Panaudojus ilgesnį laiką veido oda gražėja ir atjaunėja, o nuvalyti nešvarumai leidžia odai suminkštėti ir greičiau atsinaujinti. Dėl suaktyvintos kraujotakos geriau pasisavinamos reikalingos medžiagos. Dėl itin stipraus detoksikavimo, žaliasis molis išskiriamas kaip jauninanti priemonė.

Virgininio kadagio (Cedarwood) eterinis aliejus galli padėti skaistinti odą.

Produkto pavadinimas: Natūralus rankų darbo muilas veidui ir kūnui su žaliuoju moliu „Mixed and Oily Skin Detox Green Clay“
Grynasis kiekis: 120-140 g
Sudėtis: Olea Europaea (Olive) Fruit Oil Cretan extra virgin olive oil, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Aqua, Sodium Hydroxide, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, calendula officinalis flowers extract, Aloe barbadensls leaf Juice, French green clay, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Juniperus Virginiana (Cedarwood) Oil, Citrus Bergamia (Bergamot) Fruit Oil.
Tinka: Detoksikuojantis muilas. Ypač tinkamas riebesnei ir mišriai odai. Veidui ir kūnui. Visai šeimai.
Laikymo sąlygos:  Laikyti nubegančioje muilinėje.
Kilmės šalis: Graikija
Pagaminta: Graikija
Prekinis ženklas:  EVERGETIKON

Jums taip pat gali patikti

  Laikinai telefonu neteikiame informacijos.

Iškilus klausimams, kreipkitės el. paštu eparduotuve@gyduolis.lt