Kanapių sėklos, lukštentos, ekologiškos, SUPERB HEMP, 150 g

4,00 EUR

Užauginta ir pagaminta Lietuvoje.

Omega 3

Omega 6

Vitaminas E

local_shipping Iki nemokamo pristatymo* liko 40,00 EUR

Kiekis
Turime

Kanapių sėklos – tai Omega 3, 6 ir 9 bei vitamino E šaltinis. 

Kanapų sėklose ypač didelis Omega 3 ir Omega 6 riebiųjų rūgščių santykis, atitinkamai 2:1 ir 3:1. Kanapių sėklos pasižymi savo maistingumu, jose gausu fosforo, kalio, magnio, kalcio, geležies ir cinko.

Puikiai tinka žaliavalgiams, vegetarams ar veganams.

Kanapių sėklos puikiai pagardina įvairius patiekalus: salotas, sausus pusryčius, sumuštinius, sriubas, troškinius ar kepinius. Kanapių sėklos beriamos į padažus, įdaromas daržoves, jogurtą ir kt. Švelnaus riešutus primenančio skonio kanapių sėklos tiks Jūsų pusryčiams, pietums ar vakarienei.

Kanapių sėklų auginimo procesas kontroliuojamas nuo sėjos iki sėklos apdorojimo nukūlus, užtikrinant, kad kanapių sėklos bus tinkamai paruoštos. Prieš naujo derliaus tiekimą rinkai sėklos mėginys ištiriamas sertifikuotoje laboratorijoje. Taip siekiama Jums patiekti tik aukščiausios kokybės kanapių sėklas.

Produkto pavadinimas: Kanapių sėklos, lukštentos, ekologiškos, SUPERB HEMP
Grynasis kiekis: 150 g
Sudėtis: 100 % lukštentos kanapių sėklos.
Tinka: Naudojamos maistui ruošti, beriamos į salotas, sausus pusryčius, padažus, pagardus.
Laikymo sąlygos:  Laikyti vėsioje, sausoje vietoje, toliau nuo tiesioginių saulės spindulių ar šilumos šaltinių.
Kilmės šalis: Lietuva
Pagaminta: Lietuva
Prekinis ženklas:  SUPERB HEMP

Maistinė vertė 100 g:
Energetinė vertė   3443kj/820kCal
Riebalai 92,0 g
iš jų:
sočiųjų riebalų rūgščių 8,00 g
mononesočiųjų riebalų rūgščių 10,00 g
polinesočiųjų riebalų rūgščių
Angliavandeniai
iš jų:
cukrų
poliolių
krakmolo
Skaidulinės medžiagos
Baltymai
Druska
Omega 6 54,5 g
Vitaminas E 6,1 mg

Troškinys su lukštentomis SUPERB HEMP kanapių sėklomis.

Jums reikės:

3 šaukštų kanapių sėklų,

– 1 konservuotų pupelių skardinės,

– 1 konservuotų pomidorų skardinės,

– mažo svogūno,

– 3 česnako skiltelių,

– 1 vidutinio dydžio morkos,

– 200 g kiaulienos / vištienos faršo,

– 2 šaukštų aliejaus,

– Pipirų ir druskos pagal skonį.

Gaminimas:

Kartu su susmulkintais svogūnais aliejuje iškepkite faršą.

Tuo pat metu į puodą sudėkite pupeles, pomidorus, nesmulkintą česnaką, kubeliais supjaustytas morkas.

Palaukite, kol užvirs, ir suberkite iškeptą faršą. Išmaišykite ir palikite kelioms minutėms virti.

Viską pagardinkite pipirais, druska ir lukštentomis kanapių sėklomis.

Šios porcijos užteks trims Jūsų draugams.

Rekomenduojame valgyti su balta duona.

Skanaus! 

Jums taip pat gali patikti