Vanilinis cukrus „Cukier Wanilinowy“, be glitimo, CELIKO, 32 g

0,35 EUR

Vanilinis cukrus „Cukier Wanilinowy“, be glitimo, CELIKO

local_shipping Iki nemokamo pristatymo* liko 50,00 EUR

Kiekis
Turime

Vanilinis cukrus. Be glitimo. Grynasis kiekis: 32 g. Skirta 1 kg miltų.

Sudedamosios dalys: cukrus, kvapioji medžiaga: etilo vanilinas. Produkte gali būti pieno, sojos, žemės riešutų ir lazdyno riešutų pėdsakų. Geriausias iki pabaigos / partijos numeris: data ir partijos Nr. nurodyti ant pakuotės. Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje. Energinė ir maistinė 100 g produkto vertė: 1683 kJ / 396 kcal; riebalai 0 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0 g; angliavandeniai 99 g, iš kurių cukrų 99 g; baltymai 0 g; druska 0 g.

Receptas – Mielinis pyragas. Ingredientai: 1 pakuotė Celiko miltų mišinio mieliniam pyragui, 2 kiaušiniai, 20 g šviežių mielių, 100 ml pieno, 30 g aliejaus arba tirpinto sviesto, 2 arbatiniai šaukšteliai Celiko vanilinio cukraus be glitimo. Kaip gaminti: į šiltą pieną suberkite vanilinį cukrų, susmulkintas mieles ir gerai išmaišykite. Palikite šiltoje vietoje apie 10 minučių kol pakils. Miltų mišinį supilkite į dubenį, viduryje padarykite duobutę, į ją supilkite mieles, įmuškite kiaušinius, supilkite aliejų arba tirpintą sviestą. Maišykite maždaug 10 minučių arba virtuviniu plakikliu plakite 5 minutes, kad gautumėte vientisą masę. Supilkite tešlą į riebalais išteptą kepimo formą, uždenkite ir palikite 30 minučių kad pakiltų. Kepkite iki 220⁰C įkaitintoje orkaitėje maždaug 40 minučių. Paruoštą pyragą pabarstykite cukraus pudra arba apliekite glajumi.

Produkto pavadinimas: Vanilinis cukrus „Cukier Wanilinowy“, be glitimo, CELIKO
Grynasis kiekis: 32 g
Sudėtis: cukrus, kvapioji medžiaga: etilo vanilinas. Produkte gali būti pieno, sojos, žemės riešutų ir lazdyno riešutų pėdsakų.
Tinka:
Laikymo sąlygos:  Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje.
Kilmės šalis:
Pagaminta: Lenkija
Prekinis ženklas:  CELIKO

Maistinė vertė 100 g:
Energetinė vertė 1683 kJ/396 kcal
Riebalai 0 g
iš jų:
sočiųjų riebalų rūgščių 0 g
mononesočiųjų riebalų rūgščių
polinesočiųjų riebalų rūgščių
Angliavandeniai 99 g
iš jų:
cukrų 99 g
poliolių
krakmolo
Skaidulinės medžiagos
Baltymai 0 g
Druska 0 g

Jums taip pat gali patikti