• Nauja

Anakardžių riešutai, ekologiški, RAWJUS, 100 g

3,59 EUR

Žali anakardžių riešutai yra ypatingai skanūs, švarūs, aukščiausios pasaulyje kokybės, išsaugoję gerąsias savybes.

local_shipping Iki nemokamo pristatymo* liko 40,00 EUR

Kiekis
Turime

Anakardžių vaisius susideda iš divejų dalių – obuolio ir tvirto kevalo. Kevalo viduje yra tarsi griovelis užpildytas nuodingu aliejumi.

Norint greitai ir saugiai išlukštenti anakardžius, įprastai juos tiesiog kaitina aukštoje temperatūroje ir mašinomis išlukštena. Gauti 100 % termiškai neapdorotus anakardžius yra labai sunku.

Anakardžiai užaugę Indonezijoje su griežta vokiečių kompanijos priežiūra. Vietiniai žmonės moka meistriškai lukštenti rankomis po vieną riešutą, naudodami vokiečių pagamintą mechaninį gliaudiklį taip, kad aliejus nepasiektų vaisiaus. Lukšte aliejus neturi tiesioginio sąlyčio su riešutu ir pats yra labai tirštos konsistencijos. Turtingi baltymais (18 g / 100 g) ir angliavandeniais (30.5 g / 100 g).

Žali anakardžių riešutai yra ypatingai skanūs, švarūs, aukščiausios pasaulyje kokybės, išsaugoję gerąsias savybes.

Dauguma žmonių vengia vartoti anakardžius manydami, kad juose labai daug riebalų. Iš tikrųjų juose mažiau riebalų nei migdoluose, graikiškuose ar žemės riešutuose.

Per dieną rekomenduojama suvalgyti saujelę riešutų.

Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.

Anakardžiai užauginti bei išdžiovinti natūraliai. Pakuojant nenaudojamos jokios papildomos medžiagos.

Produkto pavadinimas: Anakardžių riešutai, ekologiški
Grynasis kiekis: 100 g
Sudėtis: anakardžių riešutai.
Tinka: Užkandis.
Laikymo sąlygos:  Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Kilmės šalis: Indonezija.
Pagaminta: Lietuva.
Prekinis ženklas:  RAWJUS

Maistinė vertė 100 g:
Energetinė vertė 595 kcal / 2491 kJ
Riebalai 42.2 g
iš jų:
sočiųjų riebalų rūgščių 9.6 g
mononesočiųjų riebalų rūgščių
polinesočiųjų riebalų rūgščių
Angliavandeniai 30.5 g
iš jų:
cukrų 9.36 g
poliolių
krakmolo
Skaidulinės medžiagos 0 g
Baltymai 18 g

Druska <0.1 g

Jums taip pat gali patikti