Natūralus aliejus su bergamote ir imbieru kūnui „Body Oil Bergamot and Ginger Toning and Energy“, EVERGETIKON, 60 ml

Natūralus aliejus su bergamote ir imbieru kūnui „Body Oil Bergamot and Ginger Toning and Energy“, EVERGETIKON, 60 ml

13,50 EUR

DPD kurjeris

nuo 3,50 EUR

DPD paštomatas

nuo 3,50 EUR

Natūralus aliejus su bergamote ir imbieru kūnui „Body Oil Bergamot and Ginger Toning and Energy“ – tai energizuojantis ir tonizuojantis masažinis aromaterapinis aliejus.

Stikliniame buteliuke su dozatoriumi.

Visam kūnui, visai šeimai.

local_shipping Iki nemokamo pristatymo* liko 50,00 EUR

Kiekis
Turime

Natūralus aliejus su bergamote ir imbieru kūnui „Body Oil Bergamot and Ginger Toning and Energy“ – tai energizuojantis ir tonizuojantis masažinis aromaterapinis aliejų mišinys.

Šio mišinio sudėtyje naudojami įvairūs eteriniai aliejai: rozmarinų, bergamočių, imbiero šaknies, kurie savo savybėmis papildo aliejaus poveikį kūnui ir mintims.

Imbiero šaknies aliejus turi prieuždegiminių ir antibakterinių savybių. Dažnai naudojamas kosmetikoje dėl savo savybių pagerinti odos būklę, ją tonizuoti, dėl to oda ima sveikai švytėti. Imbiero šaknyje gausu antioksidantų (apie 40 junginių), kurie yra atsakingi prieš odos senėjimą. Šis ingredientas kosmetikoje veikia kaip stiprus antiseptikas, oda tampa švari ir lygi, sulygina odos spalvą. Taip pat imbiero šaknų ekstraktas gali sumažinti spuoguotos odos problemas, nes išvalo bakterijas, kurios užteršia odą ir sukelia spuogus. Naudojant kosmetiką su imbieru, oda atjaunėja ir tampa stipresnė išorės veiksniams.

Imbiero aliejus skatina plaukų augimą.

Bergamotės eterinis aliejus žinomas dėl stresą mažinančių savybių, puikiai pakelia nuotaiką, suteikia energijos naujiems darbams. Aromaterapijoje gerai žinoma ir mėgiama bergamotė išsiskiria lengvu citrusinių vaisių kvapu, kuris harmonizuoja žmogaus jausmus ir gali padėti suvaldyti stresines situacijas.

Masažinis aliejus gali būti naudojamas visam kūnui, visai šeimai, nes sudėtyje tik saugūs žmogui ir gamtai ingredientai.

Kokybiškas kūno aliejus tinkamas tepti odą po maudynių kiekvieną dieną, po pirties. Oda taps lygi ir švelni, pamaitinta ir pridrėkinta. Dėl sudėtyje naudojamų lengvų aliejų šis mišinys nepalieka riebumo pojūčio ant odos ir labai gerai susigeria.

Produkto pavadinimas: Natūralus aliejus su bergamote ir imbieru kūnui „Body Oil Bergamot and Ginger Toning and Energy“,
Grynasis kiekis: 60 ml
Sudėtis: Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil (almond oil), Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil “Cretan” extra virgin olive oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba Seed) Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil (Grapeseed Oil), Tocopherol Acetate (vitamin E), Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Jasminum Officinale (Jasmine), Pelargonium Graveolens Oil (Geranium Oil ), Rosa Centifolia Flower Extract(rose), Cananga Odorata Flower Oil(Ylang Ylang Oil).
Tinka: Visam kūnui. Visai šeimai.
Laikymo sąlygos:  Laikyti sausoje, vėsioje vietoje.
Kilmės šalis: Graikija
Pagaminta: Graikija
Prekinis ženklas:  EVERGETIKON

Jums taip pat gali patikti

  Laikinai telefonu neteikiame informacijos.

Iškilus klausimams, kreipkitės el. paštu eparduotuve@gyduolis.lt