• Išpardavimas!
  • 20%

Raudonojo vyno actas „Vinaigre de Vin Rouge“, ekologiškas, CAUVIN, 250 ml

5,10 EUR
4,08 EUR Sutaupote 20%

Raudonojo vyno actas „Vinaigre de Vin Rouge“, ekologiškas, CAUVIN

local_shipping Iki nemokamo pristatymo* liko 40,00 EUR

Kiekis
Turime

Rūgštingumas 6º

Tinkamas vartoti vegetarams. Be glitimo, pieno produktų, kviečių, cukraus.

Tai viena iš seniausiai pradėtų gaminti acto rūšių. Raudono vyno actas gausus fermentų, vitaminų, mineralų ir rūgščių. Pasižymi puikiomis skoninėmis savybėmis, aštriu, stipriu aromatu.

Raudono vyno actas puikiai tinka jautienos, ėrienos, žvėrienos patiekalams, taip pat žalioms daržovėms ar padažams gaminti. Patiekalams suteikia aštrumo ir stipraus aromato.

Raudonojo vyno actas, paskanintas šviežiomis avietėmis, taps ypatingu salotų ar desertų pagardu.

Raudonojo vyno actas, sumaišytas su garstyčiomis ir medumi virsta klasikiniu prancūzišku padažu. Toks ryškaus skonio padažas tinka prie keptos mėsos, pvz., antienos ir salotų su saldžiais vaisiais, romaninėms, gūžinėms salotoms paskaninti. Patyrę mėsos kepėjai raudonojo vyno actu pataria vainikuoti keptus šonkauliukus – tiesiog pašlakstyti juo iškepusią mėsą. Raudonojo vyno actas tinka pupelių troškiniams gardinti, saldžiarūgštiems patiekalams su mėlynuoju kopūstu, kepenėlėms ar raudonai mėsai. Šio acto skonis intensyvus, todėl nepatariama jo naudoti prie žuvies

Galiojimas neterminuotas.

Produkto pavadinimas: Raudonojo vyno actas „Vinaigre de Vin Rouge“, ekologiškas, CAUVIN
Grynasis kiekis: 250 ml
Sudėtis: Raudonojo vyno actas.
Tinka: Jautienos, ėrienos, žvėrienos patiekalams, taip pat žalioms daržovėms ar padažams gaminti. 
Laikymo sąlygos:  Laikyti tamsioje vietoje kambario temperatūroje.
Kilmės šalis:
Pagaminta: Prancūzija
Prekinis ženklas:  CAUVIN

Jums taip pat gali patikti